Ønsker du at være medlem

Oprettelse af medlemsskab nederst på siden

Nytårshilsen

 

Bestyrelsen i Valløby Forsamlingshus henvender sig til dig, fordi vi ønsker flere medlemmer af forsamlingshuset. Hvis du/I ikke er medlem kan det naturligvis skyldes at du/I helt bevidst har fravalgt et medlemskab, men også at du bare aldrig rigtig har tænkt over hvor vigtigt det er for forsamlingshuset, at have mange medlemmer. Det er medlemmerne som gør en meget stor økonomisk forskel, med hensyn til investeringer og vedligehold af huset.

 

Et medlemskab koster 250 kr. om året.

 

Ikke nogen stor udgift i en husholdning, men mange penge for Forsamlingshuset.

Huset har en lang historie og blev bygget af frivillige hænder samt midler fra fattige borgere som købte en aktie og større bønder der kunne indskyde løn, samt kapital i 1914.
Huset har gennem årene med skiftende bestyrelser, gennemgået masser af renoveringer samt udskiftning af service m.m. Dette takket være medlemmers trofaste støtte. 
I et gammelt hus som nu er over 100 år, er der til stadighed opgaver som skal løses.

Det er bestyrelsens håb at vi på baggrund af dette brev får en masse nye medlemmer. Vi har i dag ca. 100.medlemmer, hvilket er 25 % af samtlige huse. I nogle husstande er både mand og kone medlem, hvilket jo også er en mulighed. 

 

Tusind tak fordi du tog dig tid til at læse dette brev.

Vi tillader os at informere dig/jer om vores hjemmeside

(http://www.valloebyforsamlingshus.dk)
 

Hvor du/I kan oprette medlemskab. Og i øvrigt følge arrangementerne i huset.

 

Endvidere er det muligt at indbetale til vores bank. Reg. nr 6060 Konto nr. 4513816, hvortil du kan indbetale 250 kr. såfremt du tænker!! ”Ja naturligvis skal vi da være medlem af voreslokale forsamlingshus”. Husk hvis du vælger at indbetale til vores bank konto er det meget vigtigt du informere om dit navn samt adresse.

 
Med venlig hilsen, bestyrelsen i Valløby ForsamlingshusSkriv din besked her. Udfyld formularen:

Nyeste kommentarer

14.06 | 09:27

Venligst kontakt vores formand på 2026 9503

...
08.06 | 14:59

Hvis man har booket forsamlingshuset i 4 timer, kan man så godt leje det en ekstra time mere, eller skal man så leje det i en hel dag?

...
27.02 | 09:22

OK

...
23.02 | 18:13

Jeg vil gerne booke fra 14 maj 2022 kl.16 til 16 maj kl.16. 2022

...